Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Cupluri
Am visat acum câteva zile ca familia mea era plecata la o petrecere si eu eram acasa singura . Dintr-o data o fata (cunoscuta) a venit în vizita la mine cu o fata si un baiat (necunoscuti) care formau un cuplu de ceva vreme .. Cu câteva minute inainte sa ajunga parintii mei acasa ... le-am zis celor 3 sa plece ca mama ma va certa ca am chemat necunoscuti . Ei s-au enervat si m-au dat afara din propria casa ..
Eu , speriata , eram pe strada si am asteptat ca parintii mei sa ajunga .
Un prieten de-al mamei mele m-a luat in brate si a mers cu mine sa vada ce se întâmpla baiatul din cuplu i-a infipt un topor in cap .. apoi mie .. . Parintii mei i-au incojurat impreuna cu politia si au scapat de la moarte .
Imi puteti explica visul ? V-as ramâne datoare :* !
Citeaza mesajul
Am visat acum câteva zile ca familia mea era plecata la o petrecere si eu eram acasa singura . Dintr-o data o fata (cunoscuta) a venit în vizita la mine cu o fata si un baiat (necunoscuti) care formau un cuplu de ceva vreme .. Cu câteva minute inainte sa ajunga parintii mei acasa ... le-am zis celor 3 sa plece ca mama ma va certa ca am chemat necunoscuti . Ei s-au enervat si m-au dat afara din propria casa .. Eu , speriata , eram pe strada si am asteptat ca parintii mei sa ajunga . Un prieten de-al mamei mele m-a luat in brate si a mers cu mine sa vada ce se întâmpla baiatul din cuplu i-a infipt un topor in cap .. apoi mie .. . Parintii mei i-au incojurat impreuna cu politia si au scapat de la moarte . Imi puteti explica visul ? V-as ramâne datoare :* !Te uiÅ£i la prea multe filme.
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi