Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Sarut in vis
Deci,cu o zi inainte de vis,am fost intr-o excursie organizata de primarie..in fine si pe drum m-am imprietenit cu o fata,de varsta mea(12 ani).Am vorbit,am glumit,ne-am jucat,ne-am simtit foarte bine.La un moment dat,ne-am culcat unu langa altul pe iarba,dupa ce am alergat.In aceea seara,am visat ca ma sarutam in vis cu ea...Ce inseamna?
Citeaza mesajul
Deci,cu o zi inainte de vis,am fost intr-o excursie organizata de primarie..in fine si pe drum m-am imprietenit cu o fata,de varsta mea(12 ani).Am vorbit,am glumit,ne-am jucat,ne-am simtit foarte bine.La un moment dat,ne-am culcat unu langa altul pe iarba,dupa ce am alergat.In aceea seara,am visat ca ma sarutam in vis cu ea...Ce inseamna?Ea iti cunoaste sentimentele nutrite de tine fata de aceasta fata?Fa-ti curaj si expunei dorintele inimii tale acestei fete,nu lasa timpul sa treaca,la un moment dat o sa-ti faci reprosuri ca de ce nu ai reusit sa spui unei fete ca o iubesti si ca doresti sa-ti faci o prietenie frumoasda cu ea.
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi