Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Vis ciudat.
Bunaziua.
Aseara am avut un vis cam ciudat. Se facea ca o fata (pe care o plac) era impreuna cu iubitul ei in fata scarii de bloc unde locuiesc sarutandu-se, unde pe mine m-au vazut unde fata ma intrebat ce fac etc.
Cand acestia voiau sa plece fata ma pupat pe obraz ,iar eu am miscat-o dr gat :|
Citeaza mesajul
Bunaziua. Aseara am avut un vis cam ciudat. Se facea ca o fata (pe care o plac) era impreuna cu iubitul ei in fata scarii de bloc unde locuiesc sarutandu-se, unde pe mine m-au vazut unde fata ma intrebat ce fac etc. Cand acestia voiau sa plece fata ma pupat pe obraz ,iar eu am miscat-o dr gat :|Scuzati pentru dezacordul de mai sus cu"unde"
Citeaza mesajul
Uita de aceasta fata,du-te si cauta-ti o noua pritenie cu o fata care te iubeste,num una kr iti starneste dorinte care nu le vei implini cu ea.Succes in a cuceri o noua idila...Bunaziua. Aseara am avut un vis cam ciudat. Se facea ca o fata (pe care o plac) era impreuna cu iubitul ei in fata scarii de bloc unde locuiesc sarutandu-se, unde pe mine m-au vazut unde fata ma intrebat ce fac etc. Cand acestia voiau sa plece fata ma pupat pe obraz ,iar eu am miscat-o dr gat :|Scuzati pentru dezacordul de mai sus cu"unde"
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 3 din : 3 posturi