Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: L-am visat pe bunicul care a murit acum aproape 1 luna maxim 2
Am visat in noaptea asta,ca ii caram sicriul cuiva,dar nu stiu cui,si nu`l bagam in biserica,si in casa,si dupa dintr`o data sa transformat in alt vis,ca eram langa bunicul meu,care era in sicriu,pazindu`l cum sar zice,si dintr`o data a inceput sa vomite si a inviat,l-am ridicat repede in fund sa nu se inece,dupa care se uita la mine si a inceput sa imi spuna ceva de lumea de dincolo,dar nu retin :( oricum ceva gen cum e pe lumea cealalta,inseamna ceva asta ?
Citeaza mesajul
Este un vis prietene kr iti arata o avertizare,un presemn de moarte pt o persoana apropiata tie,si in care tu vei juca un rol de caraus,caci te miri ca ajungi sa cari un ''sicriu" pt un necunoscut,si ajunge sa-l vezi pe bunicul tau in acel sicriu si care ,inviat iti exxplica o situatie imuabila:voma si 'lumea de dincolo',o existenta preexistentialista fara niciun scop.Deci te vei gasi in viitor intr-o ipostaza de definit in viata ta,gasirea si intelegerea scopului vietii despre moarte si viata,ca o invitatie adresata tiede divinitate.
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi