Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Sarutul
Am avut un vis in care eram in sat cu parintii, fratii si o colega de banca cu care ma inteleg foarte bine. Apoi nu stiu cum m-am uitat pe fereastra era noapte si am observat intr-un colt o umbra mai intunecoasa si se observa silueta unui barbat. Acea silueta era un barbat de 20 de ani dar era doar o iluzie defapt el era moartea sau demonul mortii nu stiu exact. si vroia sa ne omoare pe toti. Prima victima trebuia sa fie colega mea dar m-am bagat in fata ei si el sa oprit apoi ne-am indragostit 0.0 si ne-am sarutat de multe ori. Nu a mai omorat pe nimeni din familie doar niste oameni din acel sat. Dupa nu-mi mai amintesc nimic :).
Citeaza mesajul
Am avut un vis in care eram in sat cu parintii, fratii si o colega de banca cu care ma inteleg foarte bine. Apoi nu stiu cum m-am uitat pe fereastra era noapte si am observat intr-un colt o umbra mai intunecoasa si se observa silueta unui barbat. Acea silueta era un barbat de 20 de ani dar era doar o iluzie defapt el era moartea sau demonul mortii nu stiu exact. si vroia sa ne omoare pe toti. Prima victima trebuia sa fie colega mea dar m-am bagat in fata ei si el sa oprit apoi ne-am indragostit 0.0 si ne-am sarutat de multe ori. Nu a mai omorat pe nimeni din familie doar niste oameni din acel sat. Dupa nu-mi mai amintesc nimic :).Va rog sa ma ajutati sa inteleg.
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi