Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Ciori si un batran
Azi noapte am visat ca eram in fata blocului si era o groapa de vre-un jumate de metru adancime si latime de vreo 3-4 metri,si interiorul gropii era negru!Venea multa lume cu niste plante in ghiveci,care la baza aveau ceva in genul unor vinete dar negre,si oamenii arunau acolo acele "vinete" in groapa!Si mi-am intrebat iubitul ce se intampla,si el mi-a spus ca e groapa de mizerie.Dupa cateva secunde cerul a fost acoperit de un alai de ciori si zburau deasupra gropii.Ne-am adapostit cu mai multi oameni intr-un garaj pana s-a linistit afara!Pe urma am visat ca eram pe un deal verde gen parc,si erau oameni pe acolo.Si a aparut un batran cu doua fetite si un baietel.Batranul a vorbit cu cineva iar pe urma a venit la mine!Am facut cunostinta cu copii si batranul a facut un semn cu mana(ca si cum imi indica sa ma uit pe cer).Cerul era albastru,cu nori albi si pufosi,si norii s-au dat la o parte si au aparut 2 maini pe cer care erau intredeschise.Eu m-am speriat si mi-am dus mainile la gura si am spus "Oh Doamne",si batranul mi-a spus sa nu ma tem,iar mainile de pe cer s-au deschis!Pe urma a aparut un semn gen satanist pe cer,adica triunghiul cu un ochi in el,si pe urma un bust de femeie,din profil,i-se vedea doar un ochi si parul ei era facut din fulgeri!Pe urma m-am trezit!Oare ce o fi insemnat?
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi