Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Plang din cauza cuiva
Sunt curioasa cam ce inseamna acest vis...Prietena mea m-a visat ca eram cu ea si mai multi colegi si deodata a venit iubitul meu din vis , iar eu m-am dus la el i-am dat o palma foarte tare , dupa care am inceput sa plang si cica plangeam foarte tare ..
Citeaza mesajul
Sunt curioasa cam ce inseamna acest vis...Prietena mea m-a visat ca eram cu ea si mai multi colegi si deodata a venit iubitul meu din vis , iar eu m-am dus la el i-am dat o palma foarte tare , dupa care am inceput sa plang si cica plangeam foarte tare ..Exista doua variante. 1. Prietena ta nu este de acord ca iubesti acest baiat 2. Prieten ta a vazut ceva ce a facut prietenul tau tie (a observat ca a facut ceva rau sau poate ca nu a observat) iar prin acest vis subconstientul ei ii spune ca ceva nu e in regula cu baiatul acesta.
Citeaza mesajul
Subconstient,inconstient,dar Dumnezeu sau diavolul unde lipseste din visele noastre?Nu cumva ce-i care sustin teze filozofice mincinoase care neaga divinitatea impinzestte tot pamintul cu spurcatele lor idei pagine inventate de tot felul de doctori ai sufletului,zisi spihologi?Visul tau arata o forma atemporala in care vei fii implicata(nu in termenul actual)in timpul din viitor.Deci,persoane excelate vazute in vis sa-ti fie arate cum vei reusi sa intelegi mesajul divin trimis tie spre solutionare,si indirect sa nu asculti de nimeni 'neavizat'care nu-i trimies sa te ajute,mai mult sa-ti incurce 'borcanele'.Deci,alege,pe cine vei crede pana la urma,pe Dumnezeu sau pe falsii acestia zisi doctori ?Sunt curioasa cam ce inseamna acest vis...Prietena mea m-a visat ca eram cu ea si mai multi colegi si deodata a venit iubitul meu din vis , iar eu m-am dus la el i-am dat o palma foarte tare , dupa care am inceput sa plang si cica plangeam foarte tare ..Exista doua variante. 1. Prietena ta nu este de acord ca iubesti acest baiat 2. Prieten ta a vazut ceva ce a facut prietenul tau tie (a observat ca a facut ceva rau sau poate ca nu a observat) iar prin acest vis subconstientul ei ii spune ca ceva nu e in regula cu baiatul acesta.
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 3 din : 3 posturi