Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Am visat doua femei
Ma simteam intr-un film cunoscut, de groaza. Mi-am sunat mama si am rugat-o sa o cheme pe sora mea si sa parasim orasul(natal) cat mai repede. Ne intalnim toti 3. Apare "bestia" pe un ecran de televizor, apoi si in realitate sub intruchiparea unei femei. M-am apropiat. Era culcata pe un pat, iar eu am inceput s-o mangai pe picior si a tresarit. I-am spus: "Daca ma lasi sa-ti fac asta timp de 10 minute, sunt al tau pt toata noaptea". Apoi, ca si cand schimbasem ordinea filmului, m-am trezit intr-un peisaj necunoscut, facand sex cu ea. Dupa ce ne-am trezit dupapartida de sex, mai era un prieten cu mine, si fata era alta, o colega de clasa foarte frumoasa. Prietenul pleaca, iar eu raman cu fata si ii spun "Mi-e frica sa ma indragostesc de tine", si iar, incepe destrabalarea, de data asta durand mai putin. Apoi m-am trezit.
Citeaza mesajul
Ma simteam intr-un film cunoscut, de groaza. Mi-am sunat mama si am rugat-o sa o cheme pe sora mea si sa parasim orasul(natal) cat mai repede. Ne intalnim toti 3. ApareCe semnifiatie poate avea acest vis?
Citeaza mesajul
Ma simteam intr-un film cunoscut, de groaza. Mi-am sunat mama si am rugat-o sa o cheme pe sora mea si sa parasim orasul(natal) cat mai repede. Ne intalnim toti 3. ApareAcuma intrebarea este: colega de clasa foarte frumoasa exista in realitate sau nu pentru ca nu precizei, insa daca exista inseamna ca iubesti aceasta fata foarte mult.
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 3 din : 3 posturi