Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Petrecere,Visite din America,Ciudatenii
In vis era duminica sau sambata si conatactam doua fete din America,pe care le-am intalnit pe facebook.Una din ele este fosta iubita a fostului meu prieten cel mai bun (Cheyenne),iar cealalta e fosta cea mai buna prietena a acestei fete(Courtney).Se facea ca imi dadeau amandoua web-ul si Cheyenne zicea ca o sa vina in Romania la petrecerea de marti,desi e cam departe si costul e mare.O convinsesem prin faptul ca vin multi colegi de ai meu.Dupa aia imi da si Courtney web-ul si spune k o sa vina cu siguranta.La scoala ii invit pe toti la petrecere,dar toti zic k au nush ce de fkt si nu vine nimeni.Le astept pe Cheyenne si Cortney.Cheyenne vine cu avionul si o au de la aeroport,dar Courtney imi da web-ul din nou si zice:,,Hey!Buna!St gata de petrecere.Am adus si floricele" si inchide.Cand ajung cu Cheyenne acasa incep sa ma simt aiurea,pt k ii promisesem k vin multi si nu venise dkt ea.I-am zis doar k n-au mai putut veni.
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 1 din : 1 posturi