Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Persoana iubita grav bolnava
Salut, am visat ca ma intorsesem in satul meu, in romania [sunt plecat de 1 an jumate] si imi vedeam vechii prieteni. La un moment dat am vazut o fata..m-am simtit atras fata de ea si oarecum simteam ca o cunosc din trecut si ca o iubeam. Ea m-a privit si am stiut ca ceva se intamplase intre noi. In seara aceea i-am spus ca o iubesc si ca vreau sa fiu cu ea din nou, dar ea mi-a spus ca nu poate, ptr ca sufera de o boala grava.
Ploua, am luat`o in brate si i-am zis sa vina cu mine, sa plece din sat. Am inceput amandoi sa plangem, si cand am deschis ochii se putea vede apusul, tot cerul era rosu. Atunci a aparut un tip ciudat care vroia sa ma omoare, zicea ca fata e a lui. Am inceput sa ne luptam, cumva am ajuns in bucatarie, toti trei. Tipa era pe podea plangand, se uita inspaimantata. Cel cu care ma luptam a cazut la podea, l-am imobilizat, am pus mana pe un cutit, si i-am taiat vena de la mana stanga. Mi-a zis ca asta nu e de ajuns ca sa-l omoare pe EL si c a se va intoarce. I-am facut o rana si la gat, eram ambii plini de sange...apoi m-am trezit.
Ce credeti ca inseamna?
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 1 din : 1 posturi