Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Vis cu fosta / fostele prietene, copil, inmormantare si mesaje
Eram la munca la km distanta de casa si de cei dragi ...Pana sa plec am cunoscut o fata cu care am inceput sa vb,dp.ceva timp tipa a plecat din tara,la scurt timp m-am intalnit intamplator dp. ani de zile cu prima mea prietena cu care mi-am inceput viata sexuala si am inceput sa vb...tineam legatura acum cu ambele, gandindu-ma k atunci cand vin in tara sa raman cu una din doua!Totul ok ...Dupa cateva luni primesc un mesaj de la o fosta uibita(singura pe care am iubito de altfel)_'Te vreau inapoi"!I!,Am inceput sa tin legatura si cu Ea -acum vb cu 3(Super castigat, fericit!)...Si de aici incepe visul incredibil :
LA cateva zile intr-o noapte o visez pe tipa care mi-a trimis mesajul cu –,,te vreau inapoi’’ intro ipostaza ireala…Era la o intersectie de drumuri cu trecere de pietoni si ma pregateam sa trec strada cand va o k trece o imormantare ,era o mireasa dar in schimb nu-I vazusem chipul ,am vz poza aceea stiti voi, era tipa care mi-a trimis.. mesaju’’l si ma uitam la poza , poza la mine si chipul ei radea si plangea si parca vroja sa imi sp ceva , a trecu mai departe am ramas in locul acela , la un moment dat dup ace a trecu aceasta imormantare practic, se apropia alta imormantare kand am vazut k se apropie de intersectie m-am pus in fata masinii respective si nu am lasat-o sa treaca , practice am trecut eu prin fata acesteia.Si atunci am ajuns pe cealalta parte si eram usurat …(aceasta era tipa care please din tara ), a 2-a seara consecutive o visez pe prima (imi incepusem viata sex.)venisem de la km departate si k facusem cu ea un copil si cand ,,am ajuns acasa ‘’gasisem un baietel cred k era de cateva luni si parca ma jucam cu el , el radea si dadea din picioruse !....(sa amintesc ca vorbeam cu toate 3 in aceasta perioada!)…a 3 zi am dat un tel Unei pers dragi care nu avea legatura cu visele ;;doar sa sp un,, La multi ani’’….la differenta de cateva zile o visez pe una din fostele prietene( a 4-a )SPUNAN-DU-MI bine dar nu ai fost in stare sa imi dai un telefon !ce sa mai cred ….incredibil!
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 1 din : 1 posturi