Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Am visat pantofi desperechiati
Eu am visat ca aveam in picioare doi pantofi diferiti chiar cu tocul diferit si nu ma puteam misca dupa loc!am rugat o prietena sa imi aduca perechea la unu,ambii erau deosebiti dar am ales modelul care il cunosteam si il aveam deja la preferate!!!oare ce semnifica asta???
Citeaza mesajul
Pai dupa o scurta cautare am descoperit pe site semnificatia visului tau, pantofi desperechiati :
- cautarea unui partener, singuratate, lipsa sentimentului de iubire, dorinta de a gasi parteneru potrivit fie intr-o relatie de afaceri fie intr-una de iubire
Citeaza mesajul
Ai doi prieteni buni, dar incompatibili. Alegerea este dificila, dar necesara, trebuie sa renuntati la un partener pentru a putea merge mai departe cu unul singur. Intuitie buna la alegere.
Citeaza mesajul
Defap am avut o relatie de 2 ani si ceva,am renuntat cu greu la ea dar asta pt ca imprejurarile nu au vrut sa ne accepte...incepusem de curand o noua relatie dar gandul imi statea tot la celalalt asa ca ieri am hotarat sa ne despartim pt cateva zile,dar cred ca v-a fii definitiv!
Citeaza mesajul
Poate ca in realitate esti putin dezorganizata sau dezordonata.Ori poate tie frica sa nu faci alegeri gresite.
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 6 din : 6 posturi