Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Vis Templu !
Am avut un vis extrem de vivid unde la un moment dat m-am trezit in fata unui templu asemanator cu Parthenonul,intrarea fiind impodobita cu 6 coloane cu capitel-uri dorice,cu o intrare formata dintr-o poarta inalta de aur plina cu basoreliefuri,unde cand am deschis-o am fost intampinat de catre 6 persoane (3 pe stanga si 3 pe dreapta) imbracate in sutane negre cu gluga trasa peste ochi,si capul plecat inchinandu-se.In fata mea atunci am constatat un tron aurit unde am vazut un chip tot in sutana dar mult mai feminin dupa proportii,avand o masca alba pe fata.Din instinct am actionat,ridicand persoana de pe tron si asezandu-ma in locul ei,rostind faptul ca este locul meu de drept."Entitatea" respectiva m-a ghidat in fata templului unde cand am iesit am fost orbit de lumina soarelui si cand am ferit ochii persoana in cauza si-a dat jos masca zarind de altfel cred cea mai frumoasa femeie(asta depinde de gusturi) pe care o vazusem cu parul negru si lung si ochii ca de emerald.Mi-a soptit faptul ca am de ales intre a intra in templu sau iubirea......apoi m-am trezit.......am rugamintea daca cinve imi poate spune simbolistica sa pot percepe in totalitate visul....va multumesc
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 1 din : 1 posturi