Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Un vis de GROAZA
Salut,azi am avut cel mai infiorator vis,(cand am adormit) direct o sperietura mi-am tras... aparea in fata mea o fata de baiat su fata nu stiu clar.... si era infioratoare se indrepta spre mine.... cand ma-m trezit hopa-mitica in alt loc (sa nu va imaginati ca nu era si acolo... eram intr-o masina si-i spunea-m soferului sa ma pazeasca (trecuse timpul) mersem la scoala veche (cai care-s din pantelimon o stiti) intrasem... dar in el ghiciti cine ma astepta... fata sau baiatul ala cu chip infiorator... iar se apropia spre mine... am tipat cat am putut (aaaaaaaaaaaaaaaa) dar mi-am pierdut vocea , dar noroc ca iar ma-m trezit in alt loc... acolo incercam sa le spun oamenilor ce mi sa intamplat dar cum va-m spus mi-am pierdut vocea... peste cateva momente apare ( balega aia da fata sau baiat) si o iau la scuipaturi injuraturi dar el/ea nu riposteaza in acel moment iar se indrepsa spre mn... ma dusesem la mamaia (bunica) acolo era toata familia si ma pazea... apoi n-a mai aparut... si m-am trezit (noroc ca m-am trezit la 8:10 restul habarnam ce so mai fi intamplat
Citeaza mesajul
Sunteti baiatul lui mama, familiav-a ajutat in toate, bva chiar v-au facut temele vietii, scutindu-va de efortul de a invata din experienta proprie. La orice prag sau provocare a lumii inconjuratoare ati strigat:mamaaaa! Sa va ajute si sa va scoata din incurcatura. Acum s-a ivit o noua problema: adolescenta sau sorocul nasterii identitatii personale, de baiat sau fata. Si acest moment deconfruntare cu cele doua identitati v-a speriat, v-a ingrozit si ati cerut ajutorul familiei. Sfatul si indrumarea unui psiholog, dar si schimbarea atitudinii mamoase a familiei intr-una mai deschisa spre lume. Pierderea vocii in vis este chiar simbolul lipsei de comunicare fireasca cu lumea de dincolo de influenta familiei. Curaj de a infrunta realitatea vietii, e mai frumoasa decat cea din curtea casei.
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 2 din : 2 posturi