Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 594 de subiecte si 1640 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Vis cu una din cele mai bune prietene
Am visat ca eu,impreuna cu doua colege de ale mele,Lory si Anca trebuia sa ne mutam la o alta scoala,exact in aceeasi clasa.Eu una voiam sa ma imbrac frumos,ca ma mutam la alta scoala.Prietena mea,Mada voia sa-mi dea dea hainele ei,care erau mult prea mari pt ea.Eu una o refuzam,pt k imi era prea rusine.Cand eu si cu ea mergeam pe drumul obisnuit catre scoala,il observ pe un coleg de al meu,cu care nu prea ma inteleg.Eu una a ascundeam de acest coleg,fiindca voia sa ma uramareasca.La un moment dat vad unde se ascunde,dar prea tarziu ,caci aflase ceea ce-si dorea,si anume sa afle unde stau.Eu eam sup pe el ,k stia unde stau,si el am urmarea iar..Apoi,din nou pe drumu catre casa(care e si in realitate) eu cu Mada ne intalnim cu el si cu baietii.Ii spun ca ma mut de la scoala,si fata lui parea gen putin trista si indiferenta.In gandul meu ziceam k el e sup k eu ma mut.Ma rog apoi ma duc cu Mada la un second hand si-mi cumpar o pereche de blugi(care in realitate sunt ai ei).Si ea era fericita,dar eu voiam mult mai multe haine.Cine imi poate da rasp,il astept!
Citeaza mesajul
Afisare de la 1 la 1 din : 1 posturi